Motivationsfaktor og KMD4:18:4-deltagelse

Shoutout giveaway og inspirerende tøser

Jeg har i forbindelse med, at jeg rundede de 4000 følgere på Instagram (@fit4theyear), udlovet 4 shoutouts. Som min bror sagde, da han så konkurrencen på Instagram, sagde han: “Så ser jeg du har lavet en giveaway, og tænker fuck hvor nice, og så er det bare et shoutout?!”.. Haha, well, JEG synes det er en god konkurrence, og det er der en del andre tøser, der også har syntes, eftersom de har deltaget i den, og for mig handler det egentlig også mest om, at jeg synes det er så fedt, at vi kan inspirere og motivere hinanden på den måde, så tanken var, at jeg gerne ville dele nogle af de seje tøser, der følger mig, med jer andre – så vi alle kan nå ud til så mange som muligt. Det er et fedt og hyggeligt ‘fællesskab’, der er på IG, og jeg elsker hvert en like og hver en følger. I er alle med til at holde mig kørende og holde motivationen i top, måske fordi jeg føler, at jeg har nogen, der forventer noget af mig – og det er en vigtig drivkraft hos mig. Så TAK!

De 4 heldige vindere blev udtrukket i fredags, og jeg håber I alle vil gå ind og tjekke dem ud, de er meget forskellige, men alle med samme mål – at forsøge at leve et sundt, men balanceret liv, uden at være fanatiske.

1. @SUMODI – en sej pige, der har smidt 12 kg
foto
Mangler du inspiration til lækre og sunde opskrifter, så er det helt sikkert hende her du skal tjekke ud. Find hende på instagram @sumodi, og lad dig friste af alle de lækre billeder, hvor du kan finde smoothies, dadelkugler, burgerboller, brød og broccoliboller, to mention a few.
Her har hun blandt andet lavet blomkålspølsehorn, mums!

2. @TRYINGTOGETFITDK – ung pige med imponerende vægttab
foto
En sej tøs på 18, der har smidt 11 kg, og nu går med drømmen om bikini fitness 2015/16.
På hendes IG kan du finde motivation til din træning, følge hendes vej mod drømmekroppen, samt blive fristet af hendes lækre pandekage-, grød- og cookiesbilleder, og ikke mindst blive lidt misundelig på hendes flotte mave 😉
Bestemt et besøg værd, og kæmpe thumbs up herfra @tryingtogetfitdk.

3. @CATHRINEYOGA – inspirerende yogafreak
foto
Cathrine er yogalærer og yogablogger, hun har bloggen cathrineyoga.dk, som er en nytænkende yogablog. Hun underviser ugentligt i Københavnsområdet, og har til mission at inspirere.
Hendes instagram er fyldt med dejlige billeder, der bare gør én glad i låget. God og sund mad, afstressende yogabilleder, motivation til træning og andre herlige hverdagsglimt fra hendes liv. Go check her out 😀

4. @FATFOODNFIT – ung, sej LCHF-blogger

foto
24-årig københavnerchick, der ved en hel del om LCHF, og selv lever herefter.
Mangler du inspiration til måltider, så er hendes IG bestemt et besøg værd – alt lige fra morgenmadsbilleder, brød LCHF style, snacks, smoothies og aftensmadsinspiration.
Og så tror jeg, hun har en svaghed for flæskesværd 😉
Hun blogger om sin livsstil på fatfoodnfit.bloggersdelight.dk, så gør jer selv den tjeneste at kigge forbi både hendes blog og IG.

 

Fire meget forskellige piger, med forskellige drømme, men alle med samme mål – at inspirere. Håber, I blev inspireret og kigger forbi deres profil.

God søndag!

Ikke sponsoreret. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationsfaktor og KMD4:18:4-deltagelse